Priser

Alla priser visas inkl. moms som standard. 

Betalning och säkerhet

Du kan välja att betala med:

  • Swish till 1236479588 Skulebergets Frestelse AB (gratis)
  • Bankgiro: 5284-5310
  • Kreditkort via Stripe payments (gratis)
  • Betala vid avhämtning av beställning eller workshop i Docksta: kontant, kort eller swish

Din leverans skickas sedan (alt. hämtas i butik) så snart pengarna finns bokförda på kontot, under förutsättning att artiklarna finns i lager. 

Om du har ett företag kan vi ordna en faktura av din beställning. Vänligen kontakta oss via mejl för att beställa dina praliner i så fall. 
Vid betalning via faktura gäller en betalningstermin av 10 dager. Påminnelseavgift är 45 kr. Efter 30 dager tillkommer en dröjsmålsränta av 8%.

Leverans

Praliner är färskvaror och det kan förekomma att vi måste tillverka din beställning för dig innan vi kan skicka den.  

Beställningar mot postleverans skickas så snart betalningen har mottagits, oftast dagen efter. Fraktkostnad tillkommer på varje beställning som ska skickas med posten. Paketet levereras till närmaste utlämningsställe där du själv hämtar ut paketet när det passar. På denna sätt undviker vi att paketet kommer att ligga ute i solen eller regn.

OBS! Praliner är färskvaror och vi har ingen möjlighet att kontrollera omständigheter hos postombud. Därför skickar vi inte på fredagar så vi minska risken att praliner förvaras för kallt / varmt. Vi skickar inte heller när utetemperaturen överstiger 23 grader.

Du kan också kommer att hämta din beställning själv i butiken. Vi skickar ett meddelande när din beställning är färdig för upphämtning. 

Ej uthämtad leverans

Paket som ej hämtas ut sänds automatiskt i retur till oss enligt postens regler. Vi har inte möjlighet att återbetala något då vi inte kan sälja varorna till någon annan. Kunden står alltså för hela kostnaden.

Skadat gods

Kunden ansvarar själv för att kontrollera transportskador. Synliga transportskador måste alltid anmälas direkt vid uthämtning.

Vid övriga skador såsom tillverkningsskador vänliga kontakta oss direkt.

Felleverans

Om du mot förmodan fått en felaktigt levererad vara ber vi dig ta kontakt med direkt. Med felaktigt levererad vara avses varor som avviker från orderbekräftelsen. Observera att det är kundens ansvar att vid beställning kontrollera att orderbekräftelsen är korrekt och kontakta oss direkt om detta inte är fallet.

Garanti och ångerrätt

Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda ångerrätt av livsmedel. Men om du av någon anledning skulle vara missnöjd med ditt köp så vill vi gärna att du hör av dig så ser vi vad vi kan göra.

Bokningsvillkor Workshop

Bokningen är bindande. I händelse av sjukdom eller förhinder har du rätt att överlåta din kursplats till en familjemedlem eller vän. Det kostar heller ingenting att avboka din plats fram till två veckor innan bokat kurstillfälle startar. Vid avbokning 0 – 2 veckor före bokat kurstillfälle får du betala 50% av priset. Om ni har ett presentkort ska detta tas med.

Barn under 16 år måste vara i sällskap av vuxen deltagare.

Viktigt om dina personuppgifter

Från och med den 25 maj 2018 ersatte GDPR (General Data Protection Regulation) den svenska personuppgiftslagen. GDPR är ett omfattande regelverk för hur vi som e-handlare får behandla dina personuppgifter.

I och med att du handlar hos oss så godkänner du vår behandling av dina personuppgifter. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina uppgifter i vår privacy policy.
Har du frågor kring dina personuppgifter kan du kontakta oss på info@jeltsjeschokladpraliner.se.

Fel i publicering

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, texter och bilder som visas eller skrivits felaktigt på webbplatsen. Vi reserverar oss för prisjusteringar, lagerförändringar och ev. tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren eller i hårdvara såsom nätverk och servrar.

Vi reserverar oss också för eventuella färgskillnader som kan finnas mellan produktbild och verkligheten.

 

Företagsuppgifter:

Jeltsjes Chokladpraliner / Skulebergets Frestelse AB
Järngatan 6
87396 Docksta
Tel. +46(0)727367906
E-post: info@jeltsjeschokladpraliner.se

Org. nr. 559166-6705
Företaget innehar F-skattsedel

Bankgiro: 5284-5310