Workshop

Varför inte prova på att göra egna praliner?
Under ca 3 timmar kommer du att lära känna dig hur det går till i chokladtillverkningen. Tillsammans provar vi på de olika momenten i pralintillverkningen. Naturligtvis är provsmakning under tiden ett måste. Därför har vi ett chokladfika redo för dig. Under kursen kommer du att göra minst 30 stycken praliner, som du sedan får ta med dig hem i en snygg ask.

Alla är välkomna att prova att göra praliner.
Barn under 16 år måste vara i sällskap av vuxen deltagare.

Köp din plats nu direkt via vår webbutik. Har du ett presentkort då kan du ånga koden av presentkortet som rabattkod i butiken.

Kommande Workshops 

DATUMTIDTEMAPLATSER
Lördag 5 september 2020kl. 13:00Höst8 platser kvar
Lördag 19 september 2020kl. 13:00Höst8 platser kvar
Söndag 8 november 2020kl. 13:00Farsdag10 platser kvar
Lördag 5 december 2020kl. 13:00Jul9 platser kvar
Lördag 13 februari 2021kl. 13:00Alla hjärtans dag10 platser kvar
Lördag 27 mars 2021kl. 13:00Påsk10 platser kvar

Du kanske har en egen grupp bekanta eller anställda (upp till 10 personer) som vill prova att göra praliner, då går det bra, tid och dag efter överenskommelse.
Kontakta oss för en offert.

Chokladdrömmar paket
Du bor lite längre bort men ändå vill njuta av vår chokladworkshop? Eller du vill stanna lite längre och även njuta av den vackra Höga Kusten? Välj vårt Chocoladdrömmar-paket med övernattning! För ett fast pris per person kan du övernatta i en av våra lägenheter. Oavsett om du kommer ensam eller med en större grupp har vi bekväma lägenheter tillgängliga för alla. Du kan njuta av workshoppen och kanske finns det tid kvar att upptäcka de vackra område. Våra lägenheter är alla fullt utrustade med välutrustat kök, privat badrum med toalett och sovrum.
Mer information: Skulebergets Frestelse


Anmälan till workshop

Du kan anmäla dig genom att köpa din plats till en workshop i webbutiken.

Har du ett presentkort? På kortet hittar du en kod som du kan använda som rabattkod i kassan. Eller välja betalning vid avhämtning i Docksta och skriv i kommentarsfältet att du betalar med presentkort.

Fungerar det inte för dig? Tveka inte att kontakta oss via mejl.