Jobba hos oss

Skulebergets Frestelse AB

Vårt företag består av Jeltsjes chokladpraliner, Skulebergets Frestelse semesterlägenheter och Saras Glassfabrik. Vi vistas i Docksta mitt i vackra Höga Kusten som är en av Sveriges sommardestinationer. Därför är sommaren vår högsäsong. 

Hos Jeltsjes chokladpraliner gör vi alla chokladpraliner och andra chokladprodukter för hand. Vi har en chokladbutik och café som är öppet året runt. I caféet serverar vi lättare lunchrätter som soppa och smörgåsar. Till företaget hör även Saras Glassfabrik som ligger mittemot chokladbutiken. Den är öppet under sommarmånader. Vi tillverkar vår egen gelato.

Framförallt på sommartiden letar vi efter personal som kan jobba i serveringen. 

Skicka din CV och personligt brev till info@dockstachoklad.se

 

Lediga tjänster:

Sommarjobbare

Njut av en härlig sommar i Höga Kusten och samtidigt jobba hos världens bästa chokladställe! Vi söker sommarjobbare (midsommar - andra vecka augusti) till chokladbutiken och glassbaren. Du kommer att jobba i chokladbutiken men kommer också att ta hand om servering och tillhörande disk. Är du chokladälskare, välkomnande, representativ och har gästen i fokus då är detta ett jobb för dig!

Arbetsuppgifter är: Försäljning i chokladbutiken eller glassbaren.  Servering, tillberedning av olika slags kaffedrycker, beredning av enklare mackor/rätter, disk och städ.

Vi söker dig som är över 15 år.
Arbetstiderna kan variera och är på både vecko- och helgdagar.

Skicka din ansökan (CV + brev) på info@dockstachoklad.se